Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Η 8η Μαρτίου δεν είναι αφορμή μόνο για εορτασμούς αλλά καθιερώθηκε για να θυμίζει πως η γυναίκα, παρά το γεγονός ότι έχει επιφορτιστεί με πολλαπλούς ρόλους, καταφέρνει να ανταποκρίνεται σε όλους συνεισφέροντας σε κάθε τομέα της δημόσιας και οικογενειακής ζωής.

Οι γυναίκες όλου του κόσμου, οι μητέρες, οι εργαζόμενες, οι νέες, συνεχίζουν τον αγώνα για την επιβίωση, την καταπολέμηση της φτώχειας και του αναλφαβητισμού, τον αγώνα για την ειρήνη και την αλληλεγγύη.

Οφείλουμε να στηρίζουμε όλους τους θεσμούς και τις δομές προστασίας που υποστηρίζουν τη γυναίκα και την ισότιμη συμμετοχή της στον κοινωνικό και πολιτικό βίο, να διαφυλάξουμε τα δικαιώματά της, τον σεβασμό και την εκτίμηση της κοινωνίας στο πρόσωπό της και να αναδεικνύουμε τη σημαντικότητά της.

Η μέρα αυτή θα πρέπει να είναι ημέρα αισιοδοξίας και προοπτικής και να δίνει το μήνυμα για μια κοινωνία πιο δίκαιη, με περισσότερη ανθρωπιά και αξιοπρέπεια για όλες και για όλους!

Με αφορμή τον εορτασμό για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας εύχομαι χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα