Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Κινέζοι καθηγητές με τους φοιτητές τους στα Αρχαία Στάγειρα

Ομάδα Κινέζων καθηγητών Πανεπιστημίου με τους φοιτητές τους, οι οποίοι συνοδεύονταν από την Ομότιμη Καθηγήτρια Φιλοσοφίας της Επιστήμης του Α.Π.Θ και Πρόεδρο του Διεπιστημονικού Κέντρου Αριστοτελικών Μελετών Θεσσαλονίκης, Δήμητρα Σφενδόνη- Μέντζου, υποδέχτηκε στα Αρχαία Στάγειρα ο δήμαρχος Αριστοτέλη.


Οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν στο χώρο των Αρχαίων Σταγείρων από τον αρχαιολόγο, Κώστα Παπαστάθη και έμειναν πραγματικά εντυπωσιασμένοι για τη μοναδική ευκαιρία που είχαν να βρεθούν στο χώρο που βρίσκεται ο τάφος του Αριστοτέλη.


Ο δήμαρχος Αριστοτέλη επισήμανε ότι οι κινήσεις εξωστρέφειας  της Δημοτικής Αρχής είναι συνεχείς και συγκεκριμένα για την Κίνα έχουν αρχίσει να οικοδομούνται σταθερά θεμέλια συνεργασίας. Η αρχή είχε γίνει με την επίσκεψη του Κινέζου Πρέσβη το καλοκαίρι του 2018 και στη συνέχεια το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε την αδελφοποίηση του Δήμου μας με την πατρίδα του Κομφούκιου, το Qufu.
Οι επαφές θα συνεχιστούν και το μέλλον προβλέπεται ακόμη πιο λαμπρό!


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα