Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Χαλκιδική

Στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης Μουδανιών, στο ύψος της Καρδίας βρέθηκε ο περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, όπου το μεσημέρι εκατοντάδες αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν μέσα στον χιονιά. 

Όπως επισήμανε ο επικεφαλής του τμήματος πολιτικής προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Μπάμπης Στεργιάδης "πολλά οχήματα επιχείρησαν να ανέβουν την Καρδία, χωρίς να έχουν αντιολισθητικές αλυσίδες».

Ο κ. Τζιτζικώστας ανέφερε: " Συνεχίζουμε την προσπάθεια να κρατήσουμε όλο το οδικό δίκτυο ευθύνης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανοιχτό. Αντιμετωπίσαμε άμεσα όποιο πρόβλημα προέκυψε και συνεχίζουμε. Όλος ο μηχανισμός της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας βρίσκεται από την πρώτη στιγμή εκεί που χρειάζεται».

Με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής μέχρι και αύριο (5 Ιανουαρίου 2019) ώρα 15.30 ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών και λεωφορείων μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και στα εξής οδικά σημεία:

• στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών από το 32 έως το 61 χιλιόμετρο

• στην επαρχιακή οδό Μουδανιών – Κασσάνδρας από το 1 έως το 24 χιλιόμετρο

• στην επαρχιακή οδό Μουδανιών – Παλιουρίου και Μουδανιών – Κυκλώματος Κασσάνδρας

• στην επαρχιακή οδό Παλιουρίου – Νέας Σκιώνης

• στην επαρχιακή οδό Μουδανιών – Σάρτης από το 65 έως το 76 χιλιόμετρο

• στην επαρχιακή οδό Μουδανιών – Συκιάς από το 87 έως το 90 χιλιόμετρο

• στην επαρχιακή οδό Αγίου Νικολάου – Παλαιοχωρίου έως το Μεταγγίτσι

• στην επαρχιακή οδό Μεταμορφώσεως – Μεταγγγιτσίου

Για όλα τα υπόλοιπα οχήματα η κυκλοφορία θα διεξάγεται στα παραπάνω σημεία μόνο με την χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

 

Επίσης η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, αποφάσισε απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών και λεωφορείων μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων   μέχρι αύριο νωρίς το απόγευμα στις 15.30 ώρα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Μουδανιών από τον Κόμβο Ν.Ρυσίου έως τα όρια με Ν.Χαλκδικής.

Σε ό,τι αφορά τα αυτοκίνητα και τα λεωφορεία καθώς τα φορτηγά βάρους μέχρι 3,5 τόνων, η κυκλοφορία τους θα επιτρέπεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα