Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εκστρατεία του Επιμελητηρίου για συγκέντρωση ηλεκτρονικού εξοπλισμού για τα σχολεία

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής δείχνοντας για ακόμη μια φορά την κοινωνική της ευθύνη και την ευαισθησία της στη παιδεία, σήμερα που οι ελλείψεις στα δημόσια σχολεία είναι τεράστιες, αποφάσισε να βοηθήσει να καλυφθούν οι ανάγκες των σχολικών μονάδων του Νομού διοργανώνοντας εκστρατεία συγκέντρωσης παλαιών ηλεκτρονικών υπολογιστών και άλλων ηλεκτρονικών συσκευών (οθόνες, πληκτρολόγια, ποντίκια, scanner, projector, κ.α.) που δεν είναι πλέον σε χρήση.

 

Για το σκοπό αυτό καλεί τους επαγγελματίες – επιχειρηματίες και όλους τους πολίτες, να στηρίξουν την εκστρατεία του Επιμελητηρίου προσφέροντας τους παλαιούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές που πλέον δεν χρησιμοποιούν, καθώς και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές (οθόνες, πληκτρολόγια, ποντίκια, scanner, projector), για τα σχολεία του Νομού.

 

Η υπηρεσία του Επιμελητηρίου θα διαθέσει τους παλιούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές που έχει στην κατοχή της και δεν χρησιμοποιούνται πλέον.

 

Σε συνεργασία με τις διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού, το υλικό που θα συγκεντρωθεί θα διανεμηθεί στα σχολεία που έχουν ανάλογη ανάγκη.

 

Η συμμετοχή όλων στην προσπάθεια αυτή, είναι ακόμα πιο σημαντική με δεδομένες τις αντιξοότητες που βιώνουν πολλά παιδιά στο Νομό μας!

 

Όσοι ενδιαφέρονταν να συνδράμουν στην εκστρατεία του Επιμελητηρίου, μπορούν να παραδώσουν τα προαναφερόμενα είδη, σε καλή κατάσταση, στα γραφεία του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής στον Πολύγυρο τις ημέρες λειτουργίας του, ώρες 08.00 – 15.00. Σε περίπτωση αδυναμίας παράδοσης του ηλεκτρονικού εξοπλισμού στα γραφεία μας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την κα Τζηρίτη Γεωργία τηλ 23710 24200.

Με τη συμμετοχή όλων μας, θα καταφέρουμε να μην αφήσουμε κανένα παιδί στη Χαλκιδική χωρίς τον απαραίτητο εξοπλισμό, ώστε να διανύσει με αξιοπρέπεια και χαμόγελο τη σχολική χρονιά.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα