Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Χιονίζει απόψε στον Ταξιάρχη

Με θερμοκρασίες που φθάνουν στο μηδέν απόψε στη βόρεια Χαλκιδική άρχισε να χιονίζει. 

Ο δρόμος από Παλαιόκαστρο προς Ταξιάρχη είναι κάτασπρος από το χιόνι, ενώ και από το Πανεπιστήμιο προς την Αρναία επικρατεί η ίδια εικόνα. 

 

Xιονίζει, από το πρωί σε πολλές περιοχές της χώρας, όπως στα Τρίκαλα και στην Καρδίτσα, ενώ το κρύο είναι τσουχτερό τόσο στα ορεινά, όσο και στις πεδινές περιοχές. 

 

Την Παρασκευή ο καιρός θα παρουσιάσει σχετική βελτίωση. Οι βροχές θα περιοριστούν κυρίως στο Ανατολικό Αιγαίο και στα Δωδεκάνησα, βροχές ή χιονόνερο τοπικού χαρακτήρα θα εκδηλωθούν στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, ενώ λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά, καθώς και σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας με χαμηλό υψόμετρο.

 

Νεφώσεις με παροδικές ασθενείς βροχές περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη και στη Χαλκιδική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 9 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν γενικά από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς και βαθμιαία μέτριοι 4-5 μποφόρ.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα