Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Δήμος Σιθωνίας: Ξεκίνησαν τα σεμινάρια για επαγγελματίες του τουρισμού

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο σεμινάριο «Εξυπηρέτηση Πελατών και Τουριστών» στη Νικήτη. Ο Δήμος Σιθωνίας για ακόμη μια φορά πρωτοπόρησε με την καινοτόμα θεματολογία και δημιούργησε ένα διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής, κ. Στέλιος Κωστίκας ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες για την συμμετοχή τους και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ενωμένοι και μορφωμένοι μπορούμε να βάλουμε τη Σιθωνία ψηλά στον τουριστικό χάρτη.

Τα θέματα που αναλύονται στο σεμινάριο αφορούν τα σημεία ελέγχου της καθαριότητας του δωματίου και του εστιατορίου-καφέ, τον τρόπο προσέγγισης του πελάτη, τα σημεία «κλειδιά» που προσδίδουν αξία στην εμπειρία της φιλοξενίας στη Σιθωνία. Η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και η παράλληλη αύξηση του ποιοτικού τουρισμού σε συνδυασμό, θα φέρει επιχειρηματικές ευκαιρίες στην περιοχή της Σιθωνίας και αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού της.

 

Την οργάνωση των σεμιναρίων ανέλαβε ο σύμβουλος επιχειρήσεων και καθηγητής τουρισμού και γαστρονομίας Γιώργος Παλησίδης, με επιχειρηματική έδρα τη Σιθωνία. Τα επόμενα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στη Συκιά (24-25 Νοεμβρίου), στον Άγιο Νικόλαο (8-9 Δεκεμβρίου) στο Ν. Μαρμαρά (15-16 Δεκεμβρίου). 

Για αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε στο γραφείο Τουρισμού 23753 50132 και στο 23753 50141.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα