Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Η βουλευτής Κ. Ιγγλέζη επισκέφθηκε τις καμμένες περιοχές

Στην περιοχή όπου σημειώθηκε η πυρκαγιά στην Σιθωνία Χαλκιδικής, μετέβη σήμερα το απόγευμα η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  Ν. Χαλκιδικής Κατερίνα Ιγγλέζη, όπου και συναντήθηκε με τον Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας κ. Μανόλη Τσολάκη .

 

 Ο κ. Τσολάκης ενημέρωσε την βουλευτή για το ευχάριστο γεγονός ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο παρά μόνο μικροεστίες και ότι η ελπίδα όλων είναι να μην ενισχυθούν οι άνεμοι μέσα στις επόμενες ώρες. Ανέφερε επίσης το  σημαντικό γεγονός ότι δεν καταστράφηκαν κατοικίες  όπως επίσης και ότι δεν  σημειώθηκαν τραυματισμοί .

 

Η κ. Ιγγλέζη συνεχάρη  τόσο τον διοικητή της Πυροσβεστικής για τον άψογο συντονισμό και την αμεσότητα των δυνάμεων της πυροσβεστικής (παρά τις τόσο αντίξοες καιρικές συνθήκες λόγω των ισχυρών ανέμων 7 μποφόρ που έπνεαν στην περιοχή ), όσο και τους κατοίκους εθελοντές για την καίρια συμβολή τους στο έργο της πυρόσβεσης.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα