Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Το Σχολείο Τουρισμού OnTour ολοκληρώθηκε με επιτυχία στην Χαλκιδική -ΦΩΤΟ-

Με μεγάλη συμμετοχή επαγγελματιών που εμπλέκονται με τον τουρισμό στη Χαλκιδική ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το Σχολείο Τουρισμού OnTour, μία νέα εκπαιδευτική, μη κερδοσκοπική δράση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Ιερισσό και στην Ποτίδαια από τη σύμπραξη του ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ και του Ινστιτούτου του ΣΕΤΕ.

Στόχος του Σχολείου Τουρισμού OnTour,ήταν να εξοπλίσει τους επαγγελματίες του τουρισμού με νέες γνώσεις, ιδέες και δεξιότητες, προσφέροντας τους κίνητρα, έμπνευση και πάθος μέσα από δυναμικούς και εξειδικευμένους ομιλητές και σύγχρονες θεματικές ενότητες.

Οι συμμετέχοντες στο Σχολείο Τουρισμού OnTour Χαλκιδικής άκουσαν για τις τάσεις της αγοράς, ό,τι πιο σύγχρονο στην τεχνολογία του κλάδου, πως διαμορφώνονται σήμερα οι ανάγκες, τα θέλω και οι απαιτήσεις των επισκεπτών τους. Προσπάθησαν να βρουν τον δικό τους ρόλο μέσα στην αλυσιδωτή αντίδραση που ονομάζεται τουρισμός, προβληματίστηκαν, ενθουσιάστηκαν και έθεσαν νέους στόχους.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα