Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εγκαίνια του νέου παιδικού σταθμού στη Ν.Φώκαια -ΦΩΤΟ-

Τα εγκαίνια του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Ν. Φώκαιας πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί από το δήμαρχο Κασσάνδρας, Βασίλη Κυρίτσης και τον πρόεδρο της Κοινωφελούς επιχείρησης, Χαρίλαο Κουκουβίνο.

Ο Δήμος Κασσάνδρας, στο πλαίσιο της αναβάθμισης της σχολικής στέγης στο Δήμο, μίσθωσε νέο κτίριο για τη δομή του παιδικού σταθμού Ν. Φώκαιας, το οποίο πληρεί τις σύγχρονες προδιαγραφές και διαθέτει χώρο εντός και εκτός για τις ανάγκες των μικρών μαθητών της κοινότητας.

"Μια ακόμη όμορφη ημέρα στην Κασσάνδρα, στα εγκαίνια του νέου παιδικού σταθμού στη Ν.Φώκαια, υποσχεθήκαμε ότι οι υποδομές στο χώρο της παιδείας στο Δήμο μας θα αλλάξουν. Ευχαριστούμε για την στήριξη, ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, συνεχίζουμε" σχολίασε ο δήμαρχος Κασσάνδρας, Βασίλης Κυρίτσης.

 

Στην τελετή των εγκαινίων παραβρέθηκαν η βουλευτής Χαλκιδικής της Χρυσής Αυγής, Σωτηρία Βλάχου, ο αντιπεριφερειάρχης, Γιάννης Γιώργος, η πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικης Ανάπτυξης του Δήμου Κασσάνδρας, Μαρία Παπαδημητρίου και άλλοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι. 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα