Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εγκαινιάστηκε το νέο κοινοτικό κατάστημα των Νέων Ρόδων -ΦΩΤΟ--

Εγκαινιάστηκε σήμερα το νέο κτήριο της Δημοτικής Κοινότητας Νέων Ρόδων Ήταν ένα έργο το οποίο παρέμενε ημιτελές τα τελευταία 20 χρόνια. Η παρούσα Δημοτική Αρχή ολοκλήρωσε το έργο, προϋπολογισμού 300.000 ευρώ.

 

Στα εγκαίνια παραβρέθηκε ο δήμαρχος Αριστοτέλη, Γιώργος Ζουμπάς, ο οποίος μαζί με τον πρόεδρο της τοπικής Κοινότητας Νέων Ρόδων Σοφία Ισαακίδου έκοψαν την κορδέλα των εγκαινίων. 

 

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν επίσης η βουλευτής Κατερίνα Ιγγλέζη, οι αντιδήμαρχοι Αργυρης Τσακνης και Δημητρης Ψιλιαγκος, η προεδρος του Α.Π.Κ, Λένα Παναγιωτοπουλου, ο προεδρος της ΑΞ.Τ.Δ.Α, Λευτερης Βαλσαμης, ο προεδρος του λιμενικού ταμείου, Δουλακης Γιαννης.

 

"Η συγκίνηση και η περηφάνια μου ήταν πολύ μεγάλη, μετά από δυο δεκαετίες περίπου απολαμβάνουμε το δικαίωμα να αναφερόμαστε στο κοινοτικό κατάστημα Ν. Ρόδων σε παρόντα χρόνο, έφτασε η στιγμή να το εντάξουμε στην καθημερινότητα μας κτήμα όλων μας! Ένα έργο που είχε ξεκινήσει ο προκάτοχος μου Γ. Συμεωνιδης αλλά δεν κατάφερε να τελειώσει, όπως συμβαίνει συνήθως στην χώρα μας..." ανέφερε η πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Νέων Ρόδων, Σοφία Ισαακίδου.

 

Το νέο κοινοτικό κατάστημα θα γίνει ένας χώρος πολιτισμού αφού σε αυτό θα στεγάζεται και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Ρόδων. Ο νέος αυτός χώρος φιλοδοξεί να φιλοξενήσει την καλλιτεχνική έκφραση, την χορευτική, θεατρική, μουσική και χορωδιακή δημιουργία! 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα