Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Έκοψαν την πίτα τους οι υπάλληλοι της ΠΕΧ παρουσία του περιφερειάρχη Απ. Τζιτζικώστα

Παρουσία του περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα και όλων των περιφερειακών συμβούλων και του προεδρείου του συλλόγου των υπαλλήλων της Περιφέρειας Κ.Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε σήμερα η κοπή της πίτας των υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, στον Πολύγυρο.

 

Ο Σύλλογος βράβευσε 3 μαθητές υπαλλήλων που πέρασαν στο Πανεπιστήμιο με έπαινο και χρηματικό συμβολικό ποσό 100 ευρώ!

Την πίτα έκοψε ο αντιπεριφερειάρχης, Γιάννης Γιώργος ευχόμενος καλή χρονιά και καλή δύναμη σε όλους. Το φλουρί των Διευθύνσεων κέρδισε η Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών και το φλουρί των υπαλλήλων, ο Παναγιώτης Ουρανός από την Δ/νση Υγείας, του οποίου τα δώρα είναι 5 μέρες άδεια, ένα διήμερο στην Απολυμένη πέτρα, στον Ταξιάρχη και ένα καλάθι με τοπικά προϊόντα!

Ο κ. Τζιτζικώστας εκτός από ευχές για καλή χρονιά τόνισε ότι η Περιφέρεια Κ.Μακεδονίας χάρη στους υπαλλήλους της βγήκε πρώτη στην απορρόφηση του ΕΣΠΑ και είναι πρώτη και στο νεό ΕΣΠΑ με 13% απορροφητικότητα, έναντι 8% της Περιφέρειας Αττικής που έρχεται δεύτερη.

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα