Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Δυναμική παρουσία των επιχειρήσεων της Χαλκιδικής στη ΔΕΘ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής στην 83η ΔΕΘ 2018 στην Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ). Συμμετέχοντας στο περίπτερο 3 και στο stand 26, το Επιμελητήριο της Χαλκιδικής έδωσε το δυναμικό του παρών στην 83η Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης, και για ακόμη μια χρονιά η συμμετοχή του ξεχώρισε και έκλεψε τις εντυπώσεις.

 

Φιλοξένησε επιχειρήσεις του Νομού προβάλλοντας τα προϊόντα τους με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων του, την ανάδειξη των πλεονεκτημάτων της τοπικής παραγωγής και το άνοιγμα νέων συνεργασιών. 

 

Η διοίκηση της ΔΕΘ, στην φετινή διοργάνωση, βράβευσε την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας  για τη μεγαλύτερη συμμετοχή φορέα στην Έκθεση, όπου συμμετείχαν στα περίπτερα 2 & 3 , 361 εταιρίες από 50 Επιμελητήρια της χώρας.

Το πρωί της Κυριακής 09/09/2018 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των περιπτέρων 2 & 3 της Κ.Ε.Ε.Ε., και ακολούθησε επίσκεψη σε όλα τα περίπτερα που συμμετείχαν υπό την αιγίδα της. Ο Πρόεδρος κος Κουφίδης Ιωάννης σε δήλωσή του ανέφερε ότι «είναι υποχρέωση του Επιμελητηρίου η στήριξη των επιχειρήσεων μελών του, γιατί στην δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύει η χώρα μας και βιώνει ο κάθε επαγγελματίας και επιχειρηματίας, μόνο μαζί και ενωμένοι μπορούμε να αντιστρέψουμε το κλίμα και να δώσουμε νέα δυναμική στην αγορά της Χαλκιδικής, να δημιουργήσουμε νέες ευκαιρίες στην προώθηση και προβολή των προϊόντων και υπηρεσιών μας».

 

Οι επιχειρήσεις που έλαβαν μέρος στην 83η ΔΕΘ, μαζί με το Επιμελητήριο Χαλκιδικής είναι:

ΑΦΟΙ Γ ΛΑΛΙΩΤΗ ΟΕ «ΣΠΙΤΙΚΗ ΝΟΣΤΙΜΙΑ», Βιομηχανία κατεψυγμένης ζύμης

ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΕ «TECHNOPOLIS», Τεχνικό πολυκατάστημα

ΣΤΟΪΚΟΥΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ και Σια ΕΕ «HALKIDIKI FOODS», Τοπικά παραδοσιακά προϊόντα

ΠΑΓΩΝΗΣ ΠΑΥΛΟΣ «PAGONIS ESSENTIAL OILS», Καλλιέργεια και επεξεργασία αιθέριων ελαίων

ΣΜΑΓΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ «ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ ΜΠΟΥΛΑΚΗ», Παραγωγή φυσικού μελιού

ΘΕΜΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ «ΚΤΗΜΑ ΘΕΜΕΛΗ», Τοπικά παραδοσιακά προϊόντα

ΡΟΥΖΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ «LAVAKAMIN», Ενεργειακά τζάκια - μαντεμένια είδη

 

Το περίπτερο του Επιμελητηρίου, τίμησαν με την παρουσία τους αντιπροσωπείες Επιμελητηρίων της χώρας, άλλων Επιμελητηρίων, εκπρόσωποι φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης και πλήθος επισκεπτών.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα