Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Στελέχη της ΝΔ στη Χαλκιδική παρουσίασαν το αναπτυξιακό σχέδιο του κόμματος -ΦΩΤΟ-

Την ώρα που ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης άκουγε τα προβλήματα των παραγωγικών τάξεων της Θεσσαλονίκης, κλιμάκιο στελεχών της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε τη Χαλκιδική, για να αφουγκραστεί προτάσεις και προβλήματα της περιοχής. 

 

Το κλιμάκιο, αποτελούμενο από τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής κ. Λευτέρη Αυγενάκη, τους Βουλευτές Χαλκιδικής, Γιώργο Βαγιωνά, Α’ Θεσσαλονίκης, Σταύρο Καλαφάτη, Λευκάδας, Θανάση Καββαδά και τον ευρωβουλευτή, Θοδωρή Ζαγοράκη επισκέφθηκε αρκετά σημεία ενδιαφέροντος, επιχειρήσεις και δημόσιες υπηρεσίες.

 

Αρχικά πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο δημαρχείο Ν. Προποντίδας στα Ν. Μουδανιά με τη συμμετοχή εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και φορείς της Χαλκιδικής. Ακολούθησε επίσκεψη σε επιχειρήσεις και δημόσιες υπηρεσίες στα Ν. Μουδανιά.

 

Ο ευρωβουλευτής Θοδωρής Ζαγοράκης συναντήθηκε με εκπροσώπους ομάδων  και συμμετείχε σε αθλητικές εκδηλώσεις.

 

Ο  Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής, Λευτέρης Αυγενάκης είχε συνάντηση με τους αγρότες και κτηνοτρόφους στη Νέα Καλλικράτεια. "Σήμερα από τη Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία έρχεται με το δικό της αναπτυξιακό σχέδιο, το οποίο θα θέσει στην κρίση του ελληνικού λαού. Μείωση της φορολογίας εισοδήματος στο 20% εντός μίας διετίας, της φορολογίας στα μερίσματα στο 5% στο ίδιο χρονικό διάστημα, μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30%, εισαγωγικός φορολογικός συντελεστής 9%, μείωση του Φ.Π.Α. στην εστίαση από το 24% στο 13%. Στόχος είναι η επανεκκίνηση της οικονομίας" ανέφερε ο κ. Αυγενάκης. 

 

Ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης συμμετείχε σε εκδήλωση για τον τουρισμό, επισκέφθηκε το Σπήλαιο Πετραλώνων,  το Κέντρο Υγείας της Ν. Καλλικράτειας και το Αστυνομικό Τμήμα. " Ο τουρισμός είναι το δυνατό χαρτί της Ελλάδος και ιδιαίτερα της Χαλκιδικής και γι΄αυτό θα δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα" ανέφερε ο κ. Καλαφάτης. 

 

Στην εκδήλωση επιχειρηματικότητας ήταν ο βουλευτής Γεώργιος Βαγιώνας.

 

 

 

 

 

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα