Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Πρωτοχρονιά στον Πολύγυρο - Δοξολογία για την πρώτη του έτους

Επίσημη δοξολογία για το νέο έτος τελέσθηκε την πρώτη μέρα του νέου έτους στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου, προεξάρχοντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Κασσανδρείας κ.κ. Νικοδήμου.

 

Μετά το πέρας της Δοξολογίας, πραγατοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής.

 

Ο Μητροπολίτης Κασσανδρείας ευλόγησε την πίτα και ευχήθηκε σε όλους ευλογημένη χρονιά. Στην τελετή παραβρέθηκαν ο βουλευτής Χαλκιδικής της ΝΔ, Γιώργος Βαγιωνάς, αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Γιώργος, ο αντιδήμαρχος Πολυγύρου Χρήστος Βορδός, οι περιφερειακοί σύμβουλοι, Δ. Τζηρίτης και Κ. Ζωγράφου και οι διοικητές της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής στη Χαλκιδική.

 

Κυριάρχησαν οι ευχές για την Πρωτοχρονιά, για μια ειρηνική και δημιουργική χρονιά.

"Το 2017, εύχομαι να είναι ένας χρόνος δημιουργικός με αισιοδοξία, με υγεία και σύμπνοια για να αντιμετωπίσουμε τις δυσμενείς οικονομικές συγκυρίες που περνάει η πατρίδα μας και ο κόσμος γενικότερα" ανέφερε στο halkidikinews.gr ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Γιώργος.

Το φλουρί κέρδισε ο δικηγόρος και πρώην βουλευτής, Βαρσάμης Γιοβανούδας, ο οποίος παρέλαβε και το δώρο του από τον αντιπεριφερειάρχη, Γιάννη Γιώργο, ένα καλάθι με τοπικά προϊόντα της Χαλκιδικής!

 

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα