Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Οι κάτοικοι της Βαρβάρας προσφέρουν στα ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS

Ο Αθλητικός Εκπολιτιστικός Σϋλλογος Βαρβάρας «ΑΕΤΟΣ» σε συνεργασία με το Συμβούλιο της τοπικής Κοινότητας Βαρβάρας και τη συνδρομή όλων των κατοίκων συγκέντρωσαν τρόφιμα και διάφορα άλλα είδη που είναι απαραίτητα ώστε να συνεχίσουν το καθημερινό τους έργο τα ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε.

 

Στο κάλεσμα του Συλλόγου και της Κοινότητας υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση και με τη βοήθεια ολων, που στήριξαν έμπρακτα την προσπάθεια, έγινε η παράδοση στο Παιδικό Χωριό SOS στο Πλαγιάρι των τροφίμων και διαφόρων ειδών που μαζεύτηκαν στη Βαρβάρα. 

Ο Α.Ε.Σ.Β Ἁετός" ευχαρίστησε όλους τους Βαρβαριώτες που πρόσφεραν με χαρά ό,τι μπορούσε ο καθένας τους και όλοι μαζί έβαλαν ένα λιθαράκι στο μεγάλο κοινωνικό έργο που επιτελείται στο Παιδικό Χωριό SOS στο Πλαγιαρι! Σημαντική ήταν και η συνδρομή από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Παλαιοχωριου που βοήθησαν με την συλλογή τροφίμων. 

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα