Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Κόντρα του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ με το Δήμο Κασσάνδρας με φόντο τα εγκαίνια στη Ν.Φώκαια

Τα εγκαίνια του γραφείου Τουριστικής Προβολής Κασσάνδρας στη Νέα Φώκαια αποτέλεσαν αφορμή για την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τη δημοτική αρχή ότι αγνόησε επιδεικτικά τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και τη βουλευτή και δεν τους κάλεσαν στα εγκαίνια, τη στιγμή που συνέβαλαν στην ανάδειξη του Πύργου της Ν. Φώκαιας.

"Με δυσάρεστη έκπληξη διαπιστώσαμε την αναίτια και προκλητική εξαίρεση της Ν.Ε. και της βουλευτού μας από τα εγκαίνια του γραφείου τουριστικής προβολής του Δήμου Κασσάνδρας και μάλιστα στο χώρο του ανακατασκευασμένου πύργου της Φώκαιας που έγινε πραγματικότητα και με δικές μας παρεμβάσεις και προσπάθειες προς το υπουργείο Πολιτισμού.

 

Η δημοτική αρχή της Κασσάνδρας αποφάσισε να μας αγνοήσει επιδεικτικά, τεκμηριώνοντας το "ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος" και ταυτόχρονα να προσκαλέσει τη βουλευτή της ακροδεξιάς, εγκληματικής οργάνωσης Χ.Α., προκαλώντας και προσβάλλοντας ακόμη μια φορά τα δημοκρατικά αισθήματα της συντριπτικής πλειοψηφίας των Κασσανδρινών."


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα