Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Νικήτη: Εικόνες βιβλικής καταστροφής από τη θεομηνία -VIDEO/ΦΩΤΟ-

Με το πρώτο φως της ημέρας αποκαλήφθηκαν οι καταστροφές που προξένησε στη Νικήτη η χθεσινή κακοκαιρία.

Εκτεταμένες καταστροφές σημειώθηκαν στα δίκτυα ομβρίων, ύδρευσης και αποχέτευσης και σε άλλες υποδομές, ενώ υπέστησαν ζημιές επιχειρήσεις και νοικοκυριά.


Από νωρίς το πρωί μηχανήματα του Δήμου Σιθωνίας και της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής επιχειρούν σε όλα τα σημεία για να αποκαταστήσουν τις ζημιές. "Είμαστε με δεκάδες μηχανήματα στα σημεία που υπάρχουν προβλήματα, εργαζόμαστε ακατάπαυστα και σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής. Ευελπιστούμε ότι το συντομότερο θα επέλθει η κανονικότητα και η ασφάλεια" ανέφερε ο δήμαρχος Σιθωνίας, Γιάννης Τζίτζιος.

O βουλευτής Χαλκιδικής, Γιώργος Βαγιωνάς σχολίασε: "Για άλλη μια φορά η Χαλκιδική βρέθηκε στο έλεος της κακοκαιρίας. Οι πολίτες δοκιμάζονται, μετρούν τις πληγές τους. Εύχομαι ο κρατικός μηχανισμός να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων".


Οι κάτοικοι των περιοχών που υπέστησαν ζημιές από την θεομηνία της 26ης Ιουνίου μπορούν να επικοινωνούν με τις κατά τόπους Δημοτικές Κοινότητες, ενώ κλιμάκια του Δήμου Σιθωνίας και της Περιφέρειας ξεκίνησαν να καταγράφουν τις ζημιές και  πραγματοποιούν αυτοψία.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα