Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Παραιτήθηκε από τους ΑΝΕΛ ο Θανάσης Μάγιατζης και αποκαλύπτει

Την παραίτησή του από τους ΑΝΕΛ ανακοίνωσε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα ο Θανάσης Μάγιατζης, ένα από τα ιδρυτά στελέχη του κόμματος που διετέλεσε και συντονιστής των ΑΝΕΛ Χαλκιδικής, μετά τη στάση των ΑΝΕΛ στο θέμα της Μακεδονίας.

Στο μεταξύ, την ίδια ώρα που εξέφρασε τη στήριξή της στο πρόσωπο του πρόεδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου, η οργάνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κεντρικής Μακεδονίας, ο Θανάσης Μάγιατζης αποκάλυψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook ότι η Συντονιστική της Χαλκιδικής έχει να συνεδριάσει 2 χρόνια!

Η ανακοίνωση παραίτησης

Παραιτούμαι από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Έχει πάψει πια να με εκφράζει αυτό το κίνημα και ο Πρόεδρος του Πάνος Καμμένος με τις κινήσεις που επέλεξε να κάνει δεν με εμπνέει πλέον.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς που με ακολούθησαν και με στήριξαν στους αγώνες που κάναμε.
Παραμένω πιστός στις Αρχές και τις Αξίες μου, είμαι ένας από εσάς και δεν μπορώ να ανεχθω την ΠΡΟΔΟΣΙΑ που θα γίνει από την Κυβέρνηση για το θέμα των Σκοπίων.

Αρνούμαι να δεχτώ ότι θα στηρίζω μια Κυβέρνηση που με τους χειρισμούς της οι γείτονες Σλαβοι θα έχουν το δικαίωμα να αυτοπροσδιοριζονται ως Μακεδονες.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΓΙΑΤΖΗΣ
ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΑΝΕΛ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα