Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά στη Χαλκιδική -ΦΩΤΟ-

Στον Πολύγυρο βρίσκεται από τις 11 το πρωί η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά και θα έχει σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους φορέων της Χαλκιδικής.

Την κ. Κουντουρά υποδέχτηκε στο γραφείο του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, Γιάννης Κουφίδης, ενώ παραβρέθηκαν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Ιγγλέζη, ο αντιπεριφερειάρχης, Γιάννης Γιώργος, ο δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος και ο πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής, Γρηγόρης Τάσιος.

Στη συνέχεια ξεκίνησε ευρεία σύσκεψη με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου, καθώς και με εκπροσώπους φορέων, τουριστικών συλλόγων και σωματείων του νομού. Στο τραπέζι των συζητήσεων τέθηκαν θέματα προβολής, η σύμπραξη ιδιωτικού και δημόσιου τομέα και έγινε αναφορά στα επί μέρους τοπικά προβλήματα της Χαλκιδικής.

 

Η υπουργός Τουρισμού είναι από χθες στη Χαλκιδική. καθώς συμμετείχε στο 2ο Ελληνορωσικό forum με θέμα «Διαπεριφερειακή συνεργασία για τον τουρισμό μεταξύ Ελλάδας-Ρωσίας» που διεξήχθη στο ξενοδοχείο MIRRAGIO στο Παλιούρι,υπό την αιγίδα του ΕΟΤ.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα