Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ απαντά στην ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ

Η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής απαντά σήμερα στην ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ, σχετικά με το συλλαλητήριο στα Ν.Μουδανιά:

"Είτε από νοητική αδυναμία, είτε από πρόθεση να διχάσουν και να φανατίσουν ακόμη περισσότερο τους πολίτες, και σχετικά με το συλλαλητήριο που διοργανώθηκε στα Ν. Μουδανιά για το "Μακεδονικό", η ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής μας χρεώνει ανακοίνωση που ποτέ δεν βγάλαμε.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας που τόσο κακοποιείται και υποφέρει όταν πέφτει στα χέρια της ΝΔ: η ανάρτηση μιας είδησης ή ο σχολιασμός ενός γεγονότος από την ιστοσελίδα μας δεν αποτελεί και ανακοίνωση, εκτός και αν τους ενοχλεί το δικαίωμα να έχουμε άποψη και να την εκφράζουμε, πράγμα που θα συνεχίσουμε να κάνουμε είτε τους αρέσει, είτε όχι.

Κατανοούμε την απογοήτευσή τους για την χαμηλότερη των προσδοκιών τους, συμμετοχή των πολιτών στο συλλαλητήριο (αδιάψευστος μάρτυρας το video που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα μας και όχι η φωτογραφία στην οποία σκόπιμα εστιάζουν). Όσον αφορά στα συλλαλητήρια, η θέση μας είναι κάθετη και διαρκής: αναγνωρίζουμε και σεβόμαστε το δημοκρατικό και αναφαίρετο δικαίωμα των πολιτών και να συνέρχονται, και να διαμαρτύρονται και μάλιστα για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα όπως η διευθέτηση του ονόματος της γειτονικής χώρας, ασχέτως αν συμφωνούμε ή όχι.

Τους προτείνουμε όμως να δείξουν αυτοσυγκράτηση για την τελική έκβαση του ζητήματος, ώστε στο τέλος να μην εκτεθούν στον κόσμο που τους ακούει και τους ακολουθεί. Και ας ρωτήσουν κεντρικά στελέχη τους και στο νομό, για την άποψή τους για το "Μακεδονικό" και για τους χειρισμούς της κυβέρνησης. Θα εκπλαγούν.

Σιγά σιγά, όλο και περισσότεροι στη ΝΔ, μιλούν "για σύνθετη ονομασία για όλες τις χρήσεις, αναθεώρηση του συντάγματος τους και απαλοιφή των αλυτρωτισμών" (εθνική γραμμή του 2008 - Βουκουρέστι), πράγμα που υλοποιεί στο ακέραιο στην διαπραγμάτευσή της η παρούσα κυβέρνηση".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα