Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Συνεχίστηκαν οι έρευνες για τον 59χρονο ψαρά στη Σιθωνία -ΦΩΤΟ-

Κανένα ίχνος του 59χρονου αγνοούμενου ψαρά δεν βρέθηκε και σήμερα, παρά τις επισταμένες έρευνες από στεριά και θάλασσα. 

Ο 59χρονος, πατέρας τεσσάρων παιδιών από τη Μηχανιώνα αποφάσισε την Πέμπτη το βράδυ να επιστρέψει στο σπίτι του. Ξεκίνησε από το λιμάνι της Τρυπητής αλλά οι άνεμοι στην περιοχή ήταν ισχυροί. 

Οι οικείοι του που βρέθηκαν σήμερα στις έρευνες, δεν μπορούσαν να εξηγήσουν την απόφασή του να ξεκινήσει ένα τέτοιο βράδυ με τόση κακοκαιρία και θαλασσοταραχή. 

Για την εξαφάνισή του ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές Θεσσαλονίκης, Ιερισσού, Μύρινας, Νέων Μουδανιών, Νέας Μηχανιώνας, Δάφνης, Ουρανούπολης, Νέου Μαρμαρά, Λήμνου, Σκιάθου, Αλοννήσου, Σκοπέλου και Αγιόκαμπου.

Από το πρωί σκάφη του Λιμενικού και ιδιώτες χτένιζαν την ευρύτερη θαλάσσια περιοχή, νότια της Σιθωνία. Συμμετείχαν συνολικά επτά περιπολικά οχήματα του Λιμενικού από ξηράς, ένα ναυαγοσωστικό σκάφος, έξι περιπολικά σκάφη, δύο σκάφη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και εννέα Α/Κ σκάφη από θαλάσσης, ενώ απογειώθηκαν ένα αεροσκάφος του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και ένα αεροσκάφος Canadair.

 

Μέλη της Ομάδας Εθελοντών Δραγουντέλι δεν άφησαν απόκρημνη ακτή που να μην ψάξουν. Δυστυχώς τα ίχνη του 59χρονου αγνοούνται... 

halkidikinews.gr

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα