Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Συλλήψεις σε Χαλκιδική και Πέλλα για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης

Κατά τη διάρκεια των τροχονομικών ελέγχων χθες και σήμερα τα ξημερώματα, συνελήφθησαν σε περιοχές της Χαλκιδικής και της Πέλλας συνολικά 5 άτομα, σε βάρος των οποίων βεβαιώθηκαν παραβάσεις, για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης και συγκεκριμένα:


•    Από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μουδανιών, συνελήφθησαν 66χρονη και 24χρονος, ημεδαποί, για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.
•    Από το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου, συνελήφθη 44χρονος υπήκοος Αλβανίας, για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.
•    Από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πέλλας συνελήφθησαν 60χρονος και 43χρονη, ημεδαποί, διότι διαπιστώθηκε να οδηγούν τα οχήματά τους υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ ο 60χρονος δεν διέθετε και την απαιτούμενη άδεια ικανότητας οδήγησης.


Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ σε βάρος τους επιβλήθηκαν και τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.
Επιπλέον, στο πλαίσιο των αστυνομικών ελέγχων βεβαιώθηκαν παραβάσεις και τα ανάλογα διοικητικά πρόστιμα σε βάρος οδηγών, για ανίχνευση αλκοόλ κατά την οδήγηση, από τις οποίες 4 παραβάσεις σε περιοχές της Χαλκιδικής, 1 παράβαση στην Κατερίνη και 1 παράβαση στη Βέροια.


Ανάλογες αστυνομικές δράσεις θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα