Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Συμμετοχή της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής στην 27η Detrop Boutique

Η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής  συμμετέχει, υπό την «ομπρέλα» της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στην 27η DETROP BOUTIQUE, που πραγματοποιείται από 24 έως και 26 Φεβρουαρίου 2018 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο ΔΕΘ-HELEXPO στη Θεσσαλονίκη.



«Μετά το κάλεσμα που απευθύναμε στις επιχειρήσεις της περιοχής ευθύνης μας, ανταποκρίθηκαν και θα συμμετέχουν μαζί μας 10 εξέχουσες επιχειρήσεις της Χαλκιδικής. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής συνεχίζουν να υποστηρίζουν την εξωστρέφεια των δυναμικών επιχειρήσεων του τόπου, συμμετέχοντας σε μία ακόμη από τις μεγαλύτερες εγχώριες εκθέσεις για τον πρωτογενή τομέα, με διεθνή αντίκτυπο, προβολή και συμμετοχή.
Τα εκλεκτά προϊόντα της Χαλκιδικής πρέπει να προβάλλονται και να προωθούνται και εμείς θα συνεχίζουμε να τα υποστηρίζουμε μέσα από στοχευμένες δράσεις.


Καλή επιτυχία στις εμπορικές τους συναλλαγές, σε όλες τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην έκθεση και εύχομαι του χρόνου να είναι ακόμη περισσότερες»  δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Ιωάννης Γιώργος.



 Οι επιχειρήσεις της Χαλκιδικής που συμμετέχουν στη 27η Detrop Βoutique είναι : (στο περίπτερο 8) Σταθώρης Ιωάννης Μον. Ε.Π.Ε., Τζέκης Νικόλαος Μον. Ε.Π.Ε. «Konstantara Wines», Λειβαδιώτης Αθανάσιος «Κτήμα Λειβαδιώτη», Αφυταίων Γαία Μον. Ε.Π.Ε.,  Κωνσταντούλας Θεόδωρος Ε.Ε. «Frescado», Ιερα Μονή Μ. Λαύρας «Μυλοπόταμος – Αγ. Όρος»  και (στο περιπτερο 12) Κότινος Ε.Π.Ε. , Ελληνικές Νοστιμιες Α.Ε., Παυλούδη Ασάνω «Sermyli΄s Gaia”και Μπαρτζας Α. Αναστάσιος.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα