Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Η Χαλκιδική στην έκθεση τουρισμού στη Σόφια

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ‘HOLIDAY & SPA EXPO’ που πραγματοποιείται στη Σόφια της Βουλγαρίας από 14 έως 16 Φεβρουαρίου, συμμετέχει ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής και άλλοι φορείς του τουρισμού της Χαλκιδικής. 

 

Στόχος των φορέων είναι η προβολή και η ενδυνάμωση του τουριστικού αλλά και του παραγωγικού δυναμικού της Χαλκιδικής. Στη Σόφια εκτός απ΄τον Τουριστικό Οργανισμό βρίσκεται η Ένωση κάμπινγκ, ο Σύλλογοι  Δωματίων και Διαμερισμάτων, ο Δήμος Αριστοτέλης και ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Αμμουλιανής. 

Στην 35η Διεθνή Τουριστική Έκθεση "Holiday & SPA Expo" συμμετέχουν περισσότεροι από 350 εκθέτες από τη Βουλγαρία και 22 άλλες χώρες. Συμμετέχουν τουριστικές επιχειρήσεις με προσφορές για προορισμούς, προϊόντα και υπηρεσίες, εθνικές και περιφερειακές υπηρεσίες και οργανισμοί, επαγγελματικές ενώσεις, ξενοδοχεία, θέρετρα κ.ά.

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα