Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Προώθηση του θαλάσσιου τουρισμού στην Ιταλία από τον Προαθωνικό Οργανισμό Τουρισμού

Στις 15 και 16 Φεβρουαρίου ο Προαθωνικός Οργανισμός Τουρισμού παρουσιάζει και προτείνει στο Τορίνο της Ιταλίας επαγγελματικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων του θαλάσσιου τουρισμού, όπως αυτό απαντάται στο Στρυμωνικό, τον Ακάνθιο και τον Αθωνικό Κόλπο της Ανατολικής Χαλκιδικής.

 

Καταδύσεις, αλιευτικές αποδράσεις, θαλάσσια σπορ, θεματικές και relaxing κρουαζιέρες, yachting και sailing περιηγήσεις αλλά και θαλασσινή γαστρονομία αναμένεται να παρελάσουν από τα ιταλικά meeting rooms των σημαντικότερων Ιταλών tour operators και travel agents.

 

Οι 11 πολύ σημαντικές προγραμματισμένες επαφές διευθετήθηκαν από το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Ιταλίας, προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθεια του φορέα, ο οποίος φέτος πέτυχε και 2η προσέλκυση ιταλικού τουριστικού γραφείου CRAL – αυτήν τη φορά στη «θαλασσινή Αμμουλιανή» – το μακεδονίτικο νησί με τις λευκές, αμμώδεις παραλίες και τη blue lagoon θαλάσσια ζώνη των νησίδων Δρένια!

φωτο: Athos Sea Cruises 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα