Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ληστεία με συμπλοκή στα Ν.Ρόδα

Με καλυμμένα τα πρόσωπά τους φορώντας κράνη μηχανής, τέσσερις άγνωστοι δράστες εισέβαλλαν το απόγευμα της Κυριακής σε κατοικία στα Ν.Ρόδα με σκοπό να αφαιρέσουν αντικείμενα.

Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού δε βρίσκονταν στο σημείο, ωστόσο ειδοποιήθηκαν από το συναγερμό που χτύπησε στα κινητά τους τηλέφωνα.

Άμεσα έσπευσαν στο σπίτι, όπου ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους κακοποιούς!

Σύμφωνα με πληροφορίες του halkidikinews.gr ακολούθησε συμπλοκή και τραυματισμός του ιδιοκτήτη του σπιτιού με μαχαίρι, καθώς ένας από τους δράστες στην προσπάθειά του να διαφύγει του κατάφερε χτύπημα.

Επίσης ο έτερος ιδιοκτήτης δέχτηκε χτύπημα στο κεφάλι. Οι δράστες διέφυγαν της συλληψης.

Το αίσθημα της ανασφάλειας είναι έντονο στην ευρύτερη περιοχή, καθώς δεν έχει μεριμνήσει κανείς μέχρι στιγμής, περιλαμβανομένου και του δήμου Αριστοτέλη, ούτως ώστε να ξεκινήσει η επαναλειτουργία του Α.Τ Ιερισσού, παρά το ότι από τον Φεβρουάριο του 2017 εγκρίθηκε η λειτουργία του με την αναδιάταξη - αναδιάρθρωση της Ελληνικής Αστυνομίας.

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα