Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εορτασμός των Θεοφανείων στα Ν.Μουδανιά -ΦΩΤΟ-

Με σύμμαχο τον αίθριο καιρό γιορτάστηκαν τα Άγια Θεοφάνεια σε όλη τη Χαλκιδική, ενώ οι εκδηλώσεις επικεντρώθηκαν στα Ν. Μουδανιά όπως κάθε χρόνο.

Στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου των Ν.Μουδανιών ιερούργησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κασσανδρείας κ.κ. Νικόδημος, ενώ στη συνέχεια τελέστηκε ο καθαγιασμός των υδάτων και η ρίψη του Τιμίου Σταυρού στην παραλία της πόλης.

Τα παγωμένα νερά δεν πτόησαν επτά νέους που βούτηξαν για να πάρουν την ευλογία του Τιμίου Σταυρού. Παρέστησαν ο δήμαρχος Ν.Προποντίδας, Μανώλης Καρράς, η βουλευτής Χαλκιδικής, Σωτηρία Βλάχου, ο περιφερειακός σύμβουλος, Στέλιος Βαλιάνος, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου που παρακολουθούσαν την τελετή από τον προβλήτα.

Ο Μητροπολίτης έδωσε σε όλους την ευλογία του και έναν σταυρό. Η παραλία των Ν.Μουδανιών έσφυζε από κόσμο, ενώ δεκάδες σκάφη από θαλάσσης με κόρνες και βεγγαλικά γιόρταζαν τον αγιασμό των υδάτων. 


αεροφωτογραφίες: Γ.Σαρακατσάνος

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα