Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Συλλήψεις για ναρκωτικά στη Νικήτη και στα Ν. Μουδανιά

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου στη Νικήτη ένας 22χρονος, διότι σε αστυνομική έρευνα στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5 αυτοσχέδιες συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 141,9 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Επιπλέον, από την κατοχή του κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.560 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση κάνναβης και ένα κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για την παράνομη δραστηριότητά του.

 

Σήμερα τα ξημερώματα συνελήφθη στα Ν.Μουδανιά  από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, 38χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του αυτοκινήτου που επέβαινε, διαπιστώθηκε να κατέχει ποσότητα κοκαΐνης βάρους 4,8 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μουδανιών.

 

Στο μετσξύ, χθες το απόγευμα συνελήφθησαν στη Ν.Καλλικράτεια δύο ημεδαποί ηλικίας 45 και 39 ετών, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, διέρρηξαν εξοχική κατοικία ιδιοκτησίας 45χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα μικρής αξίας. Επίσης προσπάθησαν να αφαιρέσουν αντικείμενα από άλλες τρεις οικίες, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν. Τα κλεμμένα αντικείμενα βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα