Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Συνεδρίασε η Ν.Ε. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Χαλκιδικής -ΦΩΤΟ-

Με μεγάλη συμμετοχή στελεχών, από όλη τη Χαλκιδική,  πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η συνεδρίαση της διευρυμένης Νομαρχιακής Επιτροπής Δημοκρατικής Συμπαράταξης Χαλκιδικής ενόψει του προσυνεδριακού διαλόγου για την οργάνωση του πλαισίου Πολιτικών Θέσεων του Κινήματος Αλλαγής.

 

Στη σύσκεψη μετείχαν εκπρόσωποι των Τοπικών Οργανώσεων ΔΗ.ΣΥ Χαλκιδικής, ο πρώην Υφυπουργός Χρήστος Πάχτας, ο πρώην Υφυπουργός Ιωάννης Δριβελέγκας, ο Πολιτευτής ΔΗ.ΣΥ Χρήστος Κομπόγιαννος  και στο πλαίσιο σύστασης του Κινήματος Αλλαγής, η Μαρία Παπαδημητρίου, από το Ποτάμι. 

 

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν η προσυνεδριακή δράση  της Ν.Ε ΔΗ.ΣΥ Χαλκιδικής καθώς και των Τ.Ο αλλά και των στελεχών που συνυπάρχουν στο Κίνημα Αλλαγής.                                                                                                

Αποφασίστηκε η οργάνωση πέντε θεματικών συσκέψεων, αντίστοιχα στους πέντε Δήμους της Χαλκιδικής, ως το τέλος Φεβρουαρίου. Στις συσκέψεις  θα κλιθούν να συμμετάσχουν τοπικά στελέχη του Κινήματος Αλλαγής, εκπρόσωποι τοπικών Φορέων  και πλήθος πολιτών, οι θέσεις των οποίων θα καταγραφούν και θα τεθούν στο Συνέδριο του Κινήματος το Μάρτιο 2018.  

 

Ο Γραμματέας της Ν.Ε ΔΗ.ΣΥ Χαλκιδικής Γιώργος Παπαδόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η σημερινή διαδικασία, δείχνει ξεκάθαρα πως κάτι αλλάζει και κάτι καλό έρχεται για τη Χαλκιδική. Η συμμετοχή όλων των συντρόφων αλλά και η απόδειξη ότι το Κίνημα Αλλαγής στη Χαλκιδική δυναμώνει με τη συμμετοχή και εκ μέρους του Ποταμιού, μας ωθούν στο να συνεχίσουμε δυναμικά την επιτυχημένη πορεία που καταγράψαμε στις εσωκομματικές εκλογές, όπου 2.000 Χαλκιδικιώτες προσήλθαν στις κάλπες, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στο Νέο Φορέα του Δημοκρατικού Κέντρου. Στο πλαίσιο του Προσυνεδριακού Διαλόγου, θα δώσουμε τη δυνατότητα στην τοπική κοινωνία να εκφραστεί και να καταγραφούν οι θέσεις τις, στις πέντε θεματικές συσκέψεις που θα οργανώσουμε σε όλους τους Δήμους της Χαλκιδικής. Είμαι ικανοποιημένος από τη συμμετοχή στη σημερινή διαδικασία, συμμετοχή που  δείχνει τη δυναμική που αναπτύσσεται και στη Χαλκιδική για το Κίνημα Αλλαγής».

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα