Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο Γιάννης Κουφίδης νέος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής - Τα αποτελέσματα

Ο Γιάννης Κουφίδης είναι ο νέος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής μετά την τριήμερη εκλογική διαδικασία που ολοκληρώθηκε την Κυριακή το απόγευμα.

Σύμφωνα με την καταμέτρηση μεγάλος νικητής των εκλογών του Επιμελητηρίου είναι ο Γιάννης Κουφίδης με μεγάλη διαφορά από τους δύο συνυποψηφίους του και ποσοστό 67,01%.

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής μπαίνει σε μία νέα εποχή μετά τη μακρά θητεία του απερχόμενου προέδρου, Γιώργου Γκιλή. 

Δείτε αναλυτικά τις ψήφους ανά υποψήφιο και τμήμα

 Σύμφωνα με το εκλογικό μέτρο οι 21 έδρες στο διοικητικό συμβούλιο κατανέμονται ως εξής: 

Γ.Κουφίδης: 14, Ελ.Χατζησταματίου: 5 και Απ.Ρόκος: 2.

 

Τι δήλωσε ο νέος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής

  Ο Γιάννης Κουφίδης αφότου έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα ανέφερε ευχαρίστησε τους συνυποψηφίους του και όσους προσήλθαν στις κάλπες και τόνισε ότι το Επιμελητήριο  αλλάζει σελίδα και δεσμεύτηκε για την εγκαθίδρυση συμμετοχικής διοίκησης.


  " Μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, έχω την τιμή να αναφέρω ότι ο επιχειρηματικός κόσμος της Χαλκιδικής  έδωσε    ψήφο εμπιστοσύνης στο συνδυασμό “Επιχειρούμε Μαζί” και την εντολή να συμμετέχουν στη διοίκηση του, 21 ικανά μέλη και των τριών (3) συνδυασμών.

 Από ψυχής ευχαριστώ τα μέλη του Ε.Χ. που συμμετείχαν ως υποψήφιοι και στους τρεις εκλογικούς συνδυασμούς καθώς και τους επικεφαλείς αυτών, για τον πολιτικό πολιτισμό που  επέδειξαν  καθ’ όλη την διάρκεια της εκλογικής αναμέτρησης.

 Ευχαριστώ την εκλογική επιτροπή και όλο το ανθρώπινο δυναμικό του Ε.Χ. για την άριστη συνεργασία και για την άρτια διεξαγωγή των εκλογών.

 Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους και ιδιαίτερα την ομάδα των συνεργατών μου, που πίστεψαν και στήριξαν την προσπάθεια αυτή.

 Νιώθω την ανάγκη να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη που προσήλθαν στις κάλπες και άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα. Αφουγκραστήκαμε με ιδιαίτερη προσοχή τα μέλη που  απείχαν της διαδικασίας, στέλνοντας μ’ αυτόν τον τρόπο το δικό τους επιτακτικό μήνυμα για την εξολοκλήρου αλλαγή της επικοινωνίας και συνεργασίας του Ε.Χ. με τα μέλη του.

Από αύριο αλλάζουμε σελίδα και δεσμευόμαστε για την εγκαθίδρυση συμμετοχικής διοίκησης, την παροχή αποκεντρωμένων υπηρεσιών, στηρίζοντας την τοπική αγορά μέσω συνεργειών. Είναι επιτακτική ανάγκη να προχωρήσουμε χωρίς διακρίσεις, με κοινό βηματισμό όλοι μαζί.

Από αύριο “Επιχειρούμε Όλοι Μαζί”


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα