Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο της ΠΕΧ για την αντιμετώπιση πλημμυρών

Σύσκεψη όλων των εμπλεκομένων φορέων υπό την προεδρία του αντιπεριφερειάρχη, Γιάννη Γιώργου πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Διοικητήριο στον Πολύγυρο για τον συντονισμό και την προετοιμασία του τοπικού συστήματος πολιτικής προστασίας για την καλύτερη θωράκιση της περιοχής το χειμώνα.

 

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν τα αναγκαία προληπτικά και κατασταλτικά μέτρα, οι δυνατότητες υλοποίησής τους και ο βαθμός ετοιμότητας μέσων και προσωπικού για την αντιμετώπιση κινδύνων που προέρχονται από πλημμύρες και χιονοπτώσεις στη Χαλκιδική.

 

Όπως τόνισε ο αντιπεριφερειάρχης, οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής βρίσκονται σε ετοιμότητα για να ανταποκριθούν στις επερχόμενες συνθήκες του χειμώνα, ενώ τόνισε ότι υπάρχει ήδη στενή συνεργασία των αρμόδιων φορέων ενόψει της αντιπλημμυρικής και αποχιονιστικής περιόδου.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα