Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Σε κατάληψη το Λύκειο Πευκοχωρίου - Ζητούν καθηγητές!

Σε κατάληψη του σχολείου του προχώρησαν οι μαθητές  του Γενικού Λυκείου Πευκοχωρίου, οι οποίοι λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων δεν έχουν ακόμη καθηγητές…

 

«Έχουμε ελλείψεις καθηγητών από την αρχή της χρονιάς. Ζητάμε να λυθεί επιτέλους το πρόβλημα για να μπορέσει, αν μη τι άλλο, η τρίτη λυκείου να δώσει πανελλαδικές εξετάσεις» λένε οι μαθητές στο halkidikinews.gr.

 

Αν και οι λυκειακές τάξεις του Πευκοχωρίου λειτουργούν από φέτος ως Γενικό Λύκειο με 150 μαθητές, δυστυχώς δεν έχουν έρθει μέχρι σήμερα ένας φιλόλογος και ένας μαθηματικός…

 

Οι μαθητές επισκέφθηκαν σήμερα τον Δήμαρχο Κασσάνδρας, Βασίλη Κυρίτση και του εξέθεσαν το πρόβλημα, τονίζοντάς τον ότι μέχρι σήμερα δεν προέβησαν σε κάποια μορφή διαμαρτυρίας γιατί πίστευαν ότι το θέμα θα λυθεί. 

 

Ο Δήμαρχος είπε στους μαθητές ότι είναι στο πλευρό τους και ότι ο Δήμος θα απευθυνθεί με επιστολή του στις αρμόδιες υπηρεσίες και στο υπουργείο Παιδείας για να λυθεί το πρόβλημα. "Δυστυχώς η αρμοδιότητά μας φτάνει μόνο για τις σχολικές υποδομές. Όμως θα πιέσουμε για να λυθεί το θέμα της έλλειψης των εκπαιδευτικών" είπε ο κ. Κυρίτσης. 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα