Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Η Φώφη Γεννηματά κέρδισε και τον 2ο γύρο στη Χαλκιδική

Η Φώφη Γεννηματά κέρδισε και στον δεύτερο γύρο τις εκλογές στη Χαλκιδική, καθώς οι ψηφοφόροι προσήλθαν στα 15 εκλογικά τμήματα του νομού και ξεκάθαρα έδειξαν την προτίμησή τους στο πρόσωπό της. 

Η Φώφη Γεννηματά πήρε 1140 ψήφους και ο Νίκος Ανδρουλάκης 545.

Ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Υποστήριξης της Φώφης Γεννηματά στην Χαλκιδική Χρήστος Κομπόγιαννος μιλώντας στο halkidikinews.gr ανέφερε: "Νίκησε η δημοκρατία, νίκησαν οι πολίτες, νίκησε η δημοκρατική, προοδευτική παράταξη. Μετά τις εκλογές στέλνουμε μήνυμα ενότητας γιατί την επόμενη μέρα θα είμαστε όλοι μαζί για το καλό του τόπου".

Η Φώφη Γεννηματά, η νικήτρια των εκλογών για την ανάδειξη ηγεσίας στον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, προέβη στην εξής επινίκια δήλωση: 

«Και αυτή την στιγμή της χαράς η σκέψη μου είναι στις οικογένειες των θυμάτων και σε όλους τους ανθρώπους που δοκιμάζονται σκληρά στην Δυτική Αττική. 

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους χιλιάδες προοδευτικούς πολίτες, που για δεύτερη φορά έδωσαν βροντερό παρόν στις κάλπες. 

Έδωσαν έτσι τεράστια ώθηση στον νέο, ενιαίο φορέα, για μια μεγάλη παράταξη ΝΙΚΗΣ τώρα. 

Έχω πλήρη επίγνωση των ευθυνών που συνεπάγεται η ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΤΟΛΗ που μας έδωσαν οι πολίτες. 

Από αύριο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα δουλέψουμε για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους. 

Η μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη είναι εδώ. 

Συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία, στα κόμματα και τις κινήσεις που συνέβαλαν στο εγχείρημα, στους συνυποψήφιούς μου, στους χιλιάδες εθελοντές και στον κ. Αλιβιζάτο και την Επιτροπή».


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα