Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Η Στέλλα Μπαλάση αποχωρεί από το Επιμελητήριο

Η Στέλλα Μπαλάση μετά από 26 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο Δ.Σ του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, δηλώνει σήμερα ότι αποχωρεί από την εκλογική διαδικασία του Δεκεμβρίου και δεσμεύεται παράλληλα ότι θα βρίσκεται δίπλα σε κάθε προσπάθεια, για τα συμφέροντα του Εμπορίου και της Επιχειρηματικότητας. 

 

Στην ανακοίνωσή της η κ. Μπαλάση αναφέρει:

 

Από την ίδρυση του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής (1991) υπηρέτησα τον θεσμό με επιμονή, πείσμα, συγκεκριμένες προτάσεις, συνέπεια και ευθύνη για τα συμφέροντα του επιχειρηματικού κόσμου. 

- Συνέβαλα στην αντιμετώπιση των κρίσιμων προβλημάτων των επιχειρήσεων όχι μόνο θεσμικά αλλά και συνδικαλιστικά από το 1983 ως Πρόεδρος του Εμπορικού & Επαγγελματικού Συλλόγου Πολυγύρου, με συνεχείς αγώνες μέχρι σήμερα που είμαι εκπρόσωπος στην Ε.Σ.Ε.Ε( Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας). 

- Πεποίθησή μου ήταν και είναι η περαιτέρω αναβάθμιση του Επιμελητηριακού θεσμού. 

- Ως Α΄Αντιπρόεδρος στο Ε.Ε.Δ.Ε.Γ.Ε (Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών) θεωρώ ότι έκανα το καθήκον μου και πάλεψα για τα προβλήματα της γυναίκας επιχειρηματία.

- Δηλώνω παρούσα  και είμαι ενεργή πολίτης στα κοινά, αυτή τη στιγμή που η χώρα μας βρίσκεται σε δεινή οικονομική και κοινωνική κατάσταση. 

Οι αφορισμοί δεν δίνουν λύσεις, αλλά ενωμένοι μπορούμε να βοηθήσουμε σε σημαντικούς τομείς και επίπεδα της οικονομίας, με πρώτο μέλημά μας, τον Επιμελητηριακό Θεσμό. 

- Περίμενα να πρυτανεύσει η  λογική. Μέχρι σήμερα δεν το είδα. 

- Μετά 26 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο Δ.Σ του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, αποχωρώ και δεσμεύομαι να βρίσκομαι  δίπλα σε κάθε προσπάθεια, για τα συμφέροντα του Εμπορίου και της Επιχειρηματικότητας. 

ΜΠΑΛΑΣΗ ΣΤΕΛΛΑ 

-ΜΕΛΟΣ Δ.Σ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 

-΄ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Ε.Δ.Ε.Γ.Ε 

-ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ από τον ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ στην Ε.Σ.Ε.Ε "

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα