Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Νέα υποψηφιότητα για το Επιμελητήριο από τον Απόστολο Ρόκο

Υποψήφιος για την προεδρία του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής θα είναι ο Απόστολος Ρόκος με το συνδυασμό "ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ για ένα επιμελητήριο που μας αξίζει". Ο κ. Ρόκος έχοντας την εμπειρία της διοίκησης ως πρόεδρος του Εμπορικού και Επαγγελματικού Συλλόγου του Δήμου Πολυγύρου επί δύο θητείες, ζητεί την ενεργή στήριξη πολλών επιχειρηματιών της Χαλκιδικής που διεκδικούν ένα Επιμελητήριο αντάξιό τους και δίπλα τους.

 

Η ανακοίνωση

 

"Ενόψει των επερχόμενων αρχαιρεσιών για την εκλογή νέας Διοίκησης στο Επιμελητήριο Χαλκιδικής (1-2-3 Δεκεμβρίου 2017), με υψηλή συναίσθηση ευθύνης και ελπίζοντας στην συμμετοχή όχι μόνον του 15% αλλά της πλειοψηφίας των μελών του Επιμελητηρίου, έχω την χαρά και την τιμή να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου για την θέση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής ως επικεφαλής του συνδυασμού

"ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ για ένα επιμελητήριο που μας αξίζει"

 

Είναι η στιγμή να μετατρέψουμε την απαξίωση χιλιάδων επαγγελματιών της Χαλκιδικής προς όλους όσοι μέχρι σήμερα διοίκησαν το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, σε επιθυμία για συμμετοχή και διαμόρφωση λύσεων των προβλημάτων του επιχειρηματικού κόσμου, με νέα πρόσωπα, αποτελεσματική δυναμική, διαφάνεια και σύγχρονες ιδέες.

 

Έχοντας την εμπειρία της διοίκησης και των προβλημάτων του κλάδου ως πρόεδρος του Εμπορικού και Επαγγελματικού Συλλόγου του Δήμου Πολυγύρου επί δύο θητείες, καθώς και την ενεργή στήριξη πολλών επιχειρηματιών της Χαλκιδικής που διεκδικούν ένα Επιμελητήριο αντάξιό τους και δίπλα τους, θα μπορέσουμε να αντιστρέψουμε τον - εδώ και πολλά χρόνια - στάσιμο, αναποτελεσματικό και απαξιωμένο ρόλο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής.

 

ΡΟΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΥΠ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ 

"ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ για ένα επιμελητήριο που μας αξίζει"


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα