Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο Γιώργος Γκιλής φέρεται να απέσυρε την υποψηφιότητά του για τις Επιμελητηριακές εκλογές

Ως κεραυνός εν αιθρία ήρθε σήμερα το μεσημέρι η πληροφορία για την απόφαση του νυν προέδρου του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, Γιώργου Γκιλή, να αποσύρει την υποψηφιότητά του από τις εκλογές του Επιμελητηρίου τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

 

Ο κ. Γκιλής είχε ανακοινώσει νωρίς την υποψηφιότητά του με τον συνδυασμό "Δημοκρατική Επιμελητηριακή Κίνηση", ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν τις τελευταίες μέρες και σήμερα φέρεται να δήλωσε ότι αποσύρει την υποψηφιότητά του, ωστόσο αυτό μένει να επιβεβαιωθεί από τον ίδιο με επίσημη ανακοίνωσή του.

 

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του halkidikinews.gr υπήρξε προβληματισμός στη Ν.Δ. για τις εκλογές του Επιμελητηρίου στη Χαλκιδική, καθώς οι τρεις υποψήφιοι, Γιώργος Γκιλής, Γιάννης Κουφίδης και Ελευθερία Χατζησταματίου προέρχονται από το χώρο της ΝΔ. Η άποψη κορυφαίων στελεχών του κόμματος στη Χαλκιδική ήταν να μην δοθεί "χρίσμα" σε κανέναν υποψήφιο, για να μην υπάρξουν κλυδωνισμοί στη ΝΔ, σε επίπεδο νομού.

 

Εξάλλου, οι τρεις υποψήφιοι είχαν ήδη προχωρήσει στη στελέχωση των συνδυασμών τους και με μέλη της ΝΔ, με αποτέλεσμα τα στελέχη του κόμματος να βρίσκονται μοιρασμένα στα τρία, ενόψει των εκλογών του Επιμελητηρίου. 

 

Οι Επιμελητηριακές εκλογές στη Χαλκιδική απασχόλησαν και τη Γραμματεία Παραγωγικών Τομέων της ΝΔ, ενώ ο βουλευτής Χαλκιδικής, Γιώργος Βαγιωνάς, εξέφρασε την αντίθεσή του στο να δοθεί οποιαδήποτε στήριξη. Μπροστά σε απρόβλεπτες εξελίξεις, ο Γιώργος Γκιλής θέλησε να διευκολύνει τα πράγματα και διεμήνυσε ότι είναι διατεθειμένος να αποσυρθεί από τις εκλογές. Μέχρι στιγμής δεν έχει εκδώσει ο ίδιος επίσημα ανακοίνωση. 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του halkidikinews.gr οι επόμενες ώρες θεωρούνται κρίσιμες, διότι θα καταβληθούν προσπάθειες, προκειμένου να επιτευχθεί συνένωση των άλλων δύο επιμελητηριακών υποψηφίων, μελών της Ν.Δ. υπό ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο...

 

Να σημειωθεί ότι οι εκλογές του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής θα πραγματοποιηθούν 1, 2 και 3 Δεκεμβρίου 2017 στον Πολύγυρο, στα Ν. Μουδανιά και στην Ιερισσό από τις 09:00 μέχρι 19:00. Οι υποψηφιότητες θα πρέπει να κατατεθούν μέχρι και την 1η Νοεμβρίου 2017.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα