Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Κατασκευή ισόπεδου κόμβου στη Χανιώτη από την Περιφέρεια και το Δήμο Κασσάνδρας

Η έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας - Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής και του Δήμου Κασσάνδρας για την υλοποίηση του έργου «Κατασκευή ισόπεδου κόμβου Χανιώτης» θα συζητηθεί στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, την ερχόμενη Δευτέρα.

 

Ο μεγάλος κυκλοφοριακός φόρτος, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες οδήγησε την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας να προχωρήσει στην κατασκευή ισόπεδου κυκλικού κόμβου στη Χανιώτη, προκειμένου να γίνεται ομαλά η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό αλλά και στην παραλία του οικισμού. 

 

Εισηγητής του θέματος στο Περιφερειακό Συμβούλιο είναι ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Γιάννης Γιώργος.  Το έργο θα κατασκευαστεί επί της επαρχιακής οδού, ενώ θα γίνει και διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου και θα τοποθετηθούν φανάρια. 

 

Το έργο που θα γίνει με τη συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής και του Δήμου Κασσάνδρας, έχει προϋπολογισμό 300.000 ευρώ και οι εργασίες θα ολοκληρωθούν σε έναν χρόνο, από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί ο ανοιχτός διαγωνισμός. 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα