Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο Γ.Μεντεκίδης ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την επένδυση στον Αϊ- Γιάννη

Αρχίζουν με τη νέα χρονιά οι εργασίες στην έκταση του Αϊ-Γιάννη και από μέρα σε μέρα μπαίνουν οι υπογραφές για την έγκριση των περιβαλλοντικών όρων και των όρων πολεοδόμησης.

 

Αυτά επιβεβαίωσε στην Voria.gr ο κ. Γεώργιος Μεντεκίδης, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει το παραμικρό θέμα με την αλλαγή της έκτασης που χαρακτηρίζεται ως δασική, όπως ανέφερε σχετικό δημοσίευμα της Καθημερινής. 

 

Η «Μεντεκίδης Κατασκευαστική», περιμένει τις επόμενες μέρες να υπογραφεί από τον αρμόδιο υπουργό, τον πέμπτο κατά σειρά, η ΚΥΑ, ενώ το τμήμα που είναι χαρακτηρισμένο ως δασικό αντιστοιχεί σε 15 στρέμματα, αυτά που είχαν γίνει γνωστά εξ’ αρχής στην εταιρεία, βάσει των οποίων έγιναν και οι μελέτες, περιβαλλοντικές και πολεοδόμησης.

 

Όπως είπε ο κ. Μεντεκίδης, η εταιρεία, με την υπογραφή της ΚΥΑ, θα υποβάλει τη μελέτη για έκδοση οικοδομικής άδειας για το ξενοδοχείο, ενώ σε επόμενη χρονική φάση θα προχωρήσει στην κατασκευή των παραθεριστικών κατοικιών.

 

Περισσότερα στη voria.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: Σε Τέλμα Η Επένδυση Στον Αϊ- Γιάννη Της Σιθωνίας - Μπλόκο Της Δασικής Υπηρεσίας


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα