Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Περιοδεία στελεχών της ΝΔ στη Χαλκιδική -VIDEO/ΦΩΤΟ-

Περιοδεία στη Χαλκιδική πραγματοποίησαν την Παρασκευή ο βουλευτής και τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας, Μάνος Κόνσολας, ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης και ο βουλευτής Χαλκιδικής, Γιώργος Βαγιωνάς, συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Χαλκιδικής, Απόστολο Τζηρίτη, τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής, Νίκο Χατζηαλέξη και άλλα στελέχη.

 

Το απόγευμα διεξήχθη η Νομαρχιακή Συνέλευση στα γραφεία της ΝΟΔΕ Χαλκιδικής στο Πολύγυρο παρουσία των βουλευτών και στελεχών του κόμματος στη Χαλκιδική. 

 

Ο Σταύρος Καλαφάτης ανέφερε ότι τα πιο ελπιδοφόρα και παραγωγικά κομμάτια της Χαλκιδικής είναι ο τουρισμός και η αγροτική ανάπτυξη, ωστόσο είναι ανάγκη να υπάρξει βελτίωση των υποδομών και της παραγωγής. 

«Με συγκεκριμένη πολιτική η κυβέρνηση απομυζά, στεγνώνει, εναντιώνεται σε ο,τιδήποτε έχει να κάνει με τον ιδιωτικό τομέα. Μια κυβέρνηση πραγματικός εχθρός του ελεύθερου επαγγελματία, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των επενδύσεων» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καλαφάτης ρίχνοντας ευθείες βολές στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

 

 «Η Χαλκιδική είναι τόπος ευλογημένος αλλά ένας τόπος αδικημένος από τις εξελίξεις, διότι θα μπορούσε να είναι πρωταγωνιστής στην τουριστική βιομηχανία» υπογράμμισε ο τομεάρχης Τουρισμού της ΝΔ, Μάνος Κόνσολας. 

Τόνισε δε ότι  η Χαλκιδική αγγίζει την προοπτική και τμέλλον της χώρας διότι είναι μια μεγάλη τουριστική περιοχή της Ευρώπης και βασικός πυλώνας οικονομίας της χώρας. «Δεσμευτήκαμε με την ομάδα της ΝΔ ότι θα είμαστε εδώ και ως κυβέρνηση γιατί για μας ο τουρισμός είναι προτεραιότητα. Η Χαλκιδική αξίζει μεγαλύτερη του ενός βουλευτή εκπροσώπηση στο Κοινοβούλιο» είπε ο κ. Κόνσολας.

 

 

Οι βουλευτές της ΝΔ πραγματοποίησαν επίσκεψη στην Αντιπεριφέρεια Χαλκιδικής στο Πολύγυρο και συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ιωάννη Γιώργου και φορείς του τουρισμού. Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων και πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Γρ. Τάσιος ανέφερε ότι ο νομός Χαλκιδικής έχει δυσεπούλωτη “πληγή” την έλλειψη επαρκών υποδομών, τονίζοντας ότι, αν θέλουμε ποιοτικό τουριστικό προϊόν πρέπει να βελτιωθούν οι υποδομές. 

 Ακολούθησε επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής στο Πολύγυρο και συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή και το Σωματείο Αστυνομικών Χαλκιδικής, ενώ το κλιμάκιο επισκέφθηκε και τα Γραφεία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Πολυγύρου, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το προεδρείο.

"Υπάρχουν ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις που δίνουν καθημερινό αγώνα. Χρειάζονται τη στήριξη της κυβέρνησης. Όμως, οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν έχουν κάνει το παραμικρό γι αυτούς που στηρίζουν την Ελληνική οικονομία" σχολίασε ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης κατά την επίσκεψη στον Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό ΣΙΘΩΝ, στη Νικήτη.

 

 

 του Γρ.Αντωνιάδη
halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα