Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος Κασσάνδρας Δ. Καραμανλής απ΄ την πλειοψηφούσα παράταξη

Ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη του δημάρχου Κασσάνδρας, Βασίλη Κυρίτση, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Καραμανλής με μια επιστολή του στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Λίγο αργότερα ο ίδιος ο κ. Καραμανλής σχολίασε στα κοινωνικά δίκτυα: "Προς όλους τους δημότες του δήμου ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ: ήταν αναγκαία και επιτακτική η αποχώρηση μου από την παράταξη , για πολλούς λόγους . Δεν μπόρεσα τελικά να ανεχτώ την αλαζονεία τον συγκεντρωτισμό και την ανεπάρκεια της διοίκησης . Θέλω να ευχαριστήσω τους ψηφοφόρους μου και μη , και να τους υποσχεθώ ότι θα συνεχίσω να προσπαθώ για τον τόπο μου !!!"

Η επιστολή Δ. Καραμανλή:

«Χρέος κάθε δημοτικής παράταξης και κάθε εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου σε περιόδους βαθιάς ανθρωπιστικής κρίσης όπως αυτή που διέρχεται η πατρίδα μας και η κοινωνία, είναι να αγωνίζεται και να μη μένει βουβός παρατηρητής σε γεγονότα που συμβαίνουν δίπλα μας, ανεξάρτητα πολιτικής πεποίθησης ή κομματικής προέλευσης.

Ως ελεύθερος επαγγελματίας και δημοτικός σύμβουλος αντιλαμβάνομαι την προσωπική ευθύνη συναρτώμενη με το χώρο αλλά και τον χρόνο, για ότι θα ήθελα και για ότι θα μπορούσε να γίνει και δεν έγινε, από εμένα και από την  δημοτική παράταξη, όπως έχουμε χρέος απέναντι στους συμπολίτες μας που είτε μας τίμησαν με την ψήφο τους είτε όχι.

Ανεξαρτητοποιούμε για να ακολουθήσω και να υπηρετήσω την φωνή της συνείδησής μου και μόνον, καθώς και το χρέος μου να στέκομαι κοντά στην κοινωνία παλεύοντας και διεκδικώντας το δημόσιο κοινωνικό συμφέρον για την καθημερινότητα των συνδημοτών μου, μέσα από τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας μας, διότι τα δημοτικά προβλήματα είναι πρωτίστως κοινωνικά και μετά πολιτικά, και η επίλυσή τους αφορά όλους μας ανεξάρτητα γεωγραφικού χώρου και δημοτικού διαμερίσματος.

Η απόφασή μου αυτή  σχετίζεται με την πρακτική και τον τρόπο λειτουργίας της δημοτικής παράταξης, η οποία κατά την άποψή μου, θα έπρεπε να ήταν διαφορετική απέναντι στα φαινόμενα αλαζονείας, συγκεντρωτισμού και αυταρέσκειας της δημοτικής Αρχής.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συμπολίτες μου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα, με την ελπίδα και την ευχή να κάνουμε ο καθένας το καλύτερο για τον τόπο μας».


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα