Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Τούρκος έκλεψε σταφύλια από αμπελώνα στη Ν. Καλλικράτεια

Συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλλικράτειας, ένας 60χρονος υπήκοος Τουρκίας, καθώς από την έρευνα προέκυψε ότι νωρίτερα αφαίρεσε από αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας 47χρονου, καρπούς σταφυλιών βάρους 44 κιλών.

Τα σταφύλια βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν. Επιπλέον, από την κατοχή του κατασχέθηκε ένα όχημα που χρησιμοποίησε για τη μεταφορά των σταφυλιών.

 

Συλλήψεις για κλοπές και ναρκωτικά

• Συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιθωνίας, ένας 18χρονος ημεδαπός, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, την προηγούμενη μέρα είχε αφαιρέσει ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο ιδιοκτησίας 31χρονης, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε. 

Επίσης από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιθωνίας, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί ηλικίας 29 και 23 ετών, για κατά περίπτωση κλοπή και κατοχή ναρκωτικών. Ειδικότερα, από την έρευνα προέκυψε ότι ο 29χρονος τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας, αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο ιδιοκτησίας 51χρονης, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 23χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 8 ναρκωτικά δισκία, μικροποσότητα παραισθησιογόνου ουσίας και ποσότητα κάνναβης βάρους 10 γραμμαρίων, τα οποία οι συλληφθέντες κατείχαν από κοινού.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα