Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Παρουσίαση βιβλίου Γιώργου Κύρτσου στον Πολύγυρο

Ο Ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος παρουσίασε την Παρασκευή το απόγευμα το νέο του βιβλίο «Η διπλή κρίση Ελλάδας και Ευρωπαϊκής Ένωσης 2015 - 2017», στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Πολυγύρου. 

 

Για το βιβλίο μίλησαν ο Δήμαρχος Σιθωνίας, κ. Γιάννης Τζιτζιος και ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων της Χαλκιδικής, κ. Γρηγόρης Τάσιος και χαιρετισμό απηύθυνε ο δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο βουλευτής Χαλκιδικής, Γιώργος Βαγιωνάς, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χαλκιδικής, Απόστολος Τζηρίτης,  ο περιφερειακός σύμβουλος, Στέλιος Βαλιάνος, ο πρόεδρος τοτ Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, Γιώργος Γκιλής και άλλοι. 

Το βιβλίο, το οποίο έχει εκδοθεί με τη χορηγία της Κ.Ο. του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και διανέμεται δωρεάν, περιλαμβάνει άρθρα του Γ. Κύρτσου την περίοδο 2015-2017, τα οποία χωρίζονται σε 4 ενότητες, ενώ στην πέμπτη ενότητα ο ευρωβουλευτής της ΝΔ κάνει τις εκτιμήσεις του γι' αυτά που έχουμε μπροστά μας και πώς μπορούμε να τα διαχειριστούμε αποτελεσματικά.

 

Ο κ. Κύρτσος μαζί με τους ομιλιτες συζήτησαν για το αυξημένο οικονομικό και κοινωνικό κόστος του τρίτου μνημονίου, το προσφυγικό - μεταναστευτικό ως καταλύτης της ελληνικής και της ευρωπαϊκής κρίσης, τη σύνθετη σχέση ΣΥΡΙΖΑ - εξουσίας και γενικότερα για θέματα ΕΥρωπαϊκής Ένωσης.   

 

Ο κ. Κύρτσος ανέφερε ότι στην αντίληψη της ευρύτερης κοινής γνώμης η εξουσία του ΣΥΡΙΖΑ έχει μπει σε φάση πολιτικής απαξίωσης. "Τα κυβερνητικά στελέχη λένε πολλά ψέματα, επιβάλλουν ιδιαίτερα σκληρά μέτρα, συμβάλλουν στη διοικητική αποσύνθεση και στην επιδείνωση της κοινωνικής κατάστασης, καλύπτουν απαράδεκτες μεθοδεύσεις στη βάση της σκοπιμότητας ενδεχομένως και της ιδιοτέλειας. Η δημοσκοπική και πολιτική πτώση του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει εντυπωσιακή συνέχεια" ανέφερε μεταξύ άλλων. 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα