Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εγκαινιάστηκε το νέο Γενικό Λύκειο Ν. Καλλικράτειας

Τα εγκαίνια του νέου  Γενικού Λυκείου Ν. Καλλικράτειας πραγματοποιήθηκαν από το δήμαρχο Νέας Προποντίδας, Μανώλη Καρρά, ενώ το αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κασσανδρείας κ.κ. Νικόδημος.

 

Την εκδήλωση πλαισίωσε  η  χορωδία του Γενικού Λυκείου Ν.Καλλικράτειας αποδίδοντας τραγούδια συνοδεία μουσικών οργάνων. Επίσης προβλήθηκε μικρής διάρκειας βίντεο από τη μαθητική ζωή του Λυκείου.

Στο χαιρετισμό του ο κ. Καρράς εξέφρασε τη χαρά και την ιδιαίτερη συγκίνησή του, παραδίδοντας στην εκπαιδευτική κοινότητα και στους μαθητές της Δημοτικής Ενότητας Καλλικράτειας ένα πραγματικό κομψοτέχνημα, ένα κτίριο υψηλών προδιαγραφών, ένα έργο ποιότητας αντάξιο των απαιτήσεων των μαθητών, των γονέων, των καθηγητών και ολόκληρης της κοινωνίας. 

 

«Το Γενικό Λύκειο Ν.Καλλικράτειας είναι έργο που χρωστούσαμε εδώ και χρόνια στους μαθητές της Ν.Καλλικράτειας και με την ανέγερση και τον εγκαινιασμό του σήμερα μπαίνει τέλος στις φημολογίες κάποιων που θεωρούσαν – υποστήριζαν πως δεν επρόκειτο να ανεγερθεί Λύκειο στη Ν.Καλλικράτεια» ανέφερε ο δήμαρχος Ν. Προποντίδας.

 Στο τέλος του χαιρετισμού του ο κ. Καρράς ευχαρίστησε την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Νέας Προποντίδας και όλους όσους μόχθησαν και βοήθησαν για την περάτωση του έργου. Ευχήθηκε στους μαθητές να πετύχουν στους στόχους τους και μέσα από το νέο Γενικό Λύκειο να κατακτήσουν τη γνώση και να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρά τους.

 

Η κατασκευή του νεοαναγερθέντος Γενικού Λυκείου Ν. Καλλικράτειας στοίχισε 2.460.019,14 €. Διαθέτει σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας, εργαστήρια φυσικών επιστημών, ηλεκτρολογικών υπολογιστών, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, βιβλιοθήκη, θέατρο, γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ και όλοι οι χώροι είναι απόλυτα προσβάσιμοι σε άτομα με αναπηρία και κινητικά προβλήματα.

halkidikinews.gr

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα