Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Καθαρισμός παραλιών στη Χαλκιδική με τη συνδρομή του Μασούτη και της Sanitas

Για 3η συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί δράση εθελοντικού καθαρισμού την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017 σε παραλίες της Χαλκιδικής με τη συνδρομή της Sanitas και του Μασούτη και περιλαμβάνει τον καθαρισμό παραλιών με την πολύτιμη συμβολή ομάδων εθελοντών, συλλόγων και Δήμων.

 

Η SANITAS και ο Μασούτης, θα εξοπλίσουν τους εθελοντές με βασικά εργαλεία και υλικά, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην αξιέπαινη προσπάθεια τους. Οι παραλίες που θα καθαριστούν είναι: Ν. Μαρμαρά του Δήμου Σιθωνίας, Ν. Καλλικράτεια του Δήμου Νέας Προποντίδας και Χανιώτη του Δήμου Κασσάνδρας.

 

Οι πολίτες δραστηριοποιούνται μέσα από τέτοιες ενέργειες και γίνονται από κομμάτι του προβλήματος, μέρος της λύσης. Με αυτό τον τρόπο παρακινούνται να υιοθετήσουν πιο υπεύθυνη στάση απέναντι στον φυσικό πλούτο της περιοχής τους. Ένας μεγάλος αριθμός εθελοντικών ομάδων και σωματείων θα αναλάβουν δράση, μαζί με υπαλλήλους των εταιρειών «Διαμαντής Μασούτη ΑΕ» και «Γρ.Σαράντης ΑΒΕΕ». Ανάμεσά τους η Εθελοντική Ομάδα Νέου Μαρμαρά, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής του Δήμου Καβάλας, καθώς και ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Νιότης "Οι Μέτοικοι".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα