Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Βροχή με χαλαζόπτωση στην Αρναία - VIDEO

Άστατος είναι ο καιρός που επικρατεί από το μεσημέρι και μετά στις περισσότερες περιοχές της Χαλκιδικής, ενώ στα βόρεια τμήματα του νομού εκδηλώθηκαν μπόρες και χαλάζι.

Στην περιοχή της Αρναίας έριξε χαλάζι που κράτησε ένα δεκάλεπτο, ωστόσο ήταν αρκετά μικρό σε μέγεθος και δεν προξένησε ζημιές.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους θα είναι η τελευταία αλλαγή του καιρού και από αύριο Δευτέρα θα έχουμε βελτίωση. 

Η θερμοκρασία θα παραμείνει και αύριο σε χαμηλά επίπεδα. Από Τρίτη όμως μπαίνουμε σιγά - σιγά οριστικά στο καλοκαίρι καθώς μέχρι το σαββατοκύριακο θα έχουμε μια βαθμιαία και αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας μέχρι και 5 με 6 βαθμούς πάνω από τις κανονικές για την εποχή τιμές.

Για αύριο Δευτέρα, στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τις Σποράδες, την Εύβοια και τα νησιά του Αιγαίου θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βορειοανατολικά. Το βράδυ ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι έως 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα