Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Τροχαίο στη Μεταμόρφωση: Με ελικόπτερο μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης δυο αδερφάκια

Με ελικόπτερο διακομίσθηκαν από τον Πολύγυρο στη Θεσσαλονίκη δύο αδέλφια 3 και 5 ετών που τραυματίστηκαν σε σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε στις 8.30 το πρωί.

 

Η οικογένεια από τη Βουλγαρία, οι γονείς, τα δύο παιδιά και η γιαγιά, έφτασε σήμερα για διακοπές στη Χαλκιδική. Λίγα χιλιόμετρα πριν φτάσουν στο κατάλυμα τους, στις 8.30 το πρωί, το αυτοκίνητο για άγνωστη αιτία, βγήκε από τον δρόμο και προσέκρουσε σε δέντρο στην επαρχιακή οδό Μεταμόρφωσης – Βατοπεδίου.

 

Τα δύο παιδιά, ένα τρίχρονο κορίτσι κι ένα πεντάχρονο αγόρι, τραυματίστηκαν σε κεφάλι και σώμα, ενώ τραύματα αλλά ελαφρύτερα φέρει και η γιαγιά.

 

Οι τρεις τραυματίες διακομίστηκαν αρχικά στο νοσοκομείο Πολυγύρου. Εκεί κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά των παιδιών σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και έτσι αποφασίστηκε να γίνει αεροδιακομιδή με ελικόπτερο της Πυροσβεστικής.

 

 

 

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, το κορίτσι φέρει σοβαρότερες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, μεταφέρεται αυτή την ώρα στη νευροχειρουργική κλινική του νοσοκομείου Παπανικολάου, ενώ το αγόρι διακομίζεται στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

 

Η κατάσταση των δύο παιδιών κρίνεται σοβαρή και σταθερή, ενώ στο νοσοκομείο Πολυγύρου παραμένει για νοσηλεία η γιαγιά. Οι γονείς είναι καλά στην υγεία τους και συνοδεύουν τα δύο αδέλφια...

newsit.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα