Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Αύξηση ρεκόρ στη Χαλκιδική στις κρατήσεις Αυστριακών

Σε ιστορικό ρεκόρ κινούνται οι εφετινές κρατήσεις για Ελλάδα στην TUI Αυστρίας, σύμφωνα με ανακοίνωση του οργανισμού. Η χώρα μας είναι η πρώτη σε πωλήσεις διακοπών το καλοκαίρι και η Χαλκιδική έχει εκτοξευθεί σε υψηλά επίπεδα.

 

Μέχρι στιγμής, η TUI Αυστρίας καταγράφει 40% περισσότερες κρατήσεις από πέρυσι. Οι μεγαλύτερες αυξήσεις παρατηρούνται στη Χαλκιδική με +88% και στην Κω +76%.

Εκτός από την αύξηση της ζήτησης από Αυστρία, η οποία κινείται σε επίπεδα ρεκόρ, ανοδικά κινείται και ο δείκτης ικανοποίησης των επισκεπτών, ο οποίος διαμορφώνεται κατά μέσο όρο στο 8,7 με άριστα το 10. Τα ελληνικά ξενοδοχεία έχουν ιδιαίτερα καλές επιδόσεις σε επίπεδο υπηρεσιών, φιλοξενίας και γαστρονομίας.

 

Στο μεταξύ, πραγματοποιήθηκε παρουσίαση της Θεσσαλονίκης στο Άμστερνταμ και έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο εξάμηνο της δράσης για την προβολή της πόλης στο εξωτερικό, γνωστής ως Διπλωματία των Πόλεων. Μαζί με τη Θεσσαλονίκη, έγινε και η παρουσίαση της Χαλκιδικής από τη διευθύντρια μάρκετινγκ στο Οργανισμό Τουρισμού Χαλκιδικής, Τάνια Ακριτίδου.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα