Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Περιοδεία Σκουρλέτη στη Χαλκιδική - Τι δήλωσε στο Radio Star 95,5

Περιοδεία στη Χαλκιδική πραγματοποιεί το στέλεχος της Νέας Αριστεράς, Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος χθες επισκέφθηκε τα Νέα Μουδανιά μαζί με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Λάζαρο Τόσκα και την πρώην βουλευτρια, Κατερίνα Ιγγλέζη.

Νέα Καλλικράτεια, Νέα Φώκαια, Ορμύλια, Πολύγυρος. Στη συνέχεια ο κ. Σκουρλέτης είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Ν. Προποντίδας Μ. Καρρά, και επισκέφθηκε τις υπηρεσίες του Δήμου.

 

Σήμερα επισκέφτηκε τον δήμαρχο Πολυγύρου, Γιώργο Εμμανουήλ στο γραφείο του.
"Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στο σύνολό της η Τοπική Αυτοδιοίκηση και ειδικότερα οι Δήμοι της Περιφέρειας, με ποικιλόμορφα χαρακτηριστικά, όπως ο Δήμος Πολυγύρου, πρέπει να προωθηθούν με κάθε τρόπο", δήλωσε ο δήμαρχος Πολυγύρου μετά τη συνάντηση. "Σ’ αυτήν την κατεύθυνση κινούμαστε στις επαφές που έχουμε με όλα τα πολιτικά πρόσωπα", πρόσθεσε.

Ο Πάνος Σκουρλέτης μίλησε στο Radio Star και στην εκπομπή "Με ανοιχτά μικρόφωνα", με τους: Κορίνα Ζολλά, Μαρία Παπαδημητρίου, Θοδωρή Δούκα και Χρήστο Δημητριάδη, που μεταδίδεται από Δευτέρα έως και Πέμπτη από τις 11.00 π.μ. έως τις 13.00 μ.μ.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα