Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Αμμουλιανή: Εργασίες συντήρισης υποδομής του κεντρικού λιμένα

Λίγο πριν ξεκινήσει δυναμικά η τουριστική σεζόν στο νησάκι της Αμμουλιανής, πυρετώδεις είναι οι εργασίες για την αναβάθμιση των υποδομών, ειδικά στο παραλιακό μέτωπο. 

 

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο του Δήμου Αριστοτέλη ξεκίνησε εργασίες επισκευής και συντήρησης στον κεντρικό λιμένα και συγκεκριμένα στην παλιά σκάλα του νησιού. 

 

Τις εργασίες επιβλέπει από κοντά και ο αντιδήμαρχος Αργύρης Τσακνής και όπως ανέφερε στο halkidikinews.gr κρίθηκαν απαραίτητες διότι εκεί δένουν μικρά αλιευτικά και τουριστικά σκάφη, ειδικά την περίοδο του καλοκαιριού και πρέπει να υπάρχει ασφάλεια.

Η Αμμουλιανή, αυτό το μικρό νησί των 4,5 τετραγωνικών χιλιομέτρων έχει τις δικές του σπάνιες ομορφιές και περιμένει και φέτος χιλιάδες τουρίστες να το ανακαλύψουν. Οι φιλόξενοι κάτοικοι του μοναδικού κατοικημένου νησιού στη Χαλκιδική είναι πρόθυμοι να τους υποδεχθούν.

Από την Τρυπητή αναχωρούν φέρι-μποτ για την Αμμουλιανή πολλές φορές, καθημερινά. Η διάρκεια της διαδρομής είναι 15 λεπτά. Το εισιτήριο για τους επιβάτες είναι 2,20 € και για τα επιβατικά ΙΧ αυτοκίνητα είναι 10,10 €.

halkidikinews.gr

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα