Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ν. Τρίγλια: Διαμαρτυρία για τη λειτουργία κεραίας κινητής τηλεφωνίας

Εκδήλωση διαμαρτυρίας των κατοίκων της Ν. Τρίγλιας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής με σκοπό να αποτραπεί η λειτουργία κεραίας κινητής τηλεφωνίας.

Η κεραία κινητής τηλεφωνίας τοποθετήθηκε τον Ιανουάριο σε σκεπή οικοδομής στο κέντρο της Ν. Τρίγλιας και κλείστηκε σε κατασκευή που μοιάζει με καπνοδόχο. Οι κάτοικοι δήλωσαν αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν την παραμονή της κεραίας μέσα στο χωριό, φοβούμενοι για την υγεία των ίδιων και των παιδιών τους.

Εξάλλου σε πολύ μικρή απόσταση από την κεραία βρίσκεται το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Τρίγλιας, ο Παιδικός Σταθμός και το 1ο και 2ο Νηπιαγωγείο Ν. Τρίγλιας.

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος, Μ. Καρράς ανέφερε: "Τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου, κάποιοι από τους οποίους μάλιστα ήταν εκεί, δηλώνουμε ότι συντασσόμαστε στο πλευρό των κατοίκων. Ξεκαθαρίζουμε για ακόμη μία φορά ότι κάθε προσπάθεια εγκατάστασης κεραίας κινητής τηλεφωνίας εντός οικισμών θα μας βρίσκει πάντα απέναντι".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα